Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekompany breidt internationaal distributienetwerk uit

Ekompany International, ontwikkelaar en producent van Ekote Gecontroleerd Vrijkomende Meststoffen (CRF), kondigt vandaag de uitbreiding van haar internationale distributienetwerk aan. Het bedrijf gaat samenwerken met een aantal nieuwe Europese distributeurs. De uitbreiding stelt het bedrijf in staat om aan de groeiende interesse in Ekote gecontroleerd vrijkomende meststoffen te voldoen door het opzetten van lokale sales activiteiten en customer support.

Ekote CRF's vinden toepassing in markten als Sierteelt, Turf & Gazon, Groenten, Fruit, Landbouw en Plantage.

Eric van Kaathoven, directeur van Ekompany: "We zijn trots op deze uitbreiding van ons internationale netwerk, dat wereldwijd klanten bedient. De toevoeging van diverse nieuwe distributeurs in landen als Italië, Polen, Griekenland en Bulgarije – om een aantal landen te noemen – stelt ons beter in staat om relaties op te bouwen met telers, dealers en teelt-advies bedrijven en hen te ondersteunen met snelle levering van producten, lokale support en customer service".

"Onze Ekote CRF's zijn van hoge kwaliteit en tegelijkertijd ook het economische alternatief voor bestaande gecoate meststoffen, vertelt Stan Hoeijmakers, Marketing Manager bij Ekompany International. Het economische aspect maakt dat onze gecoate meststoffen ook toepassing kunnen vinden in nieuwe markten zoals de landbouw, groenten en fruit. Door de uitbreiding van ons distributienetwerk kunnen we nu snel opschalen en verder gaan met het ontwikkelen van bestaande én nieuwe CRF markten".

Voor meer informatie:
Ekompany International
Verloren van Themaatweg 2A
6121 RG Born
info@ekompany.eu
www.ekompany.eu
Publicatiedatum: