Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samenwerking met Hoogstraten verder uitbouwen"

Leden CLTV Zundert krijgen 1% van de veilingomzet

Het bestuur van CLTV Zundert heeft in haar laatste bestuursvergadering besloten om over 2016 een winstuitkering te doen van 1,0% van haar veilingomzet.
De veilingomzet bereikte in 2016 een recordomvang van ruim 30 miljoen euro en bestaat voor ruim 98% uit aardbeien. De aardbeien worden in productfusie door Coöperatie Hoogstraten vermarkt. Het positieve financiële resultaat over 2016 en de stabiele vermogenspositie van de coöperatie waren voor het bestuur aanleiding om tot deze uitkering te besluiten.



Visie komende jaren
Afgelopen jaar heeft het bestuur van CLTV Zundert in overleg met haar leden een visie opgesteld om ook in de toekomst een sterke partner te blijven in het hart van dé zachtfruitregio van Nederland. In verband hiermee is de intentie uitgesproken om de succesvolle samenwerking met Coöperatie Hoogstraten verder uit te bouwen. Enerzijds wil CLTV Zundert dit realiseren door een omzetgroei in aardbeien, bij zowel bestaande als nieuwe leden. Daarnaast hebben de samenwerkende partijen ook de intentie uitgesproken om de komende jaren sterk in te zetten op volumegroei van overig zachtfruit onder het Hoogstraten-merk.

Voor meer informatie:
Erik Bastiaensen
e.bastiaensen@cltvzundert.nl
Marcel Biemans
m.biemans@cltvzundert.nl
Publicatiedatum: