Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JB Groep viert tienjarig jubileum

JB groep is onder verdeeld in JB Pompen, JB Constructies en Fogsystem. Op 1 januari 2007 startte Jordy van den Berg op 50m2. Hij startte in de locatie van zijn vader met het reviseren van pompen onder de naam JB Pompen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 900 m2 en zijn JB Constructies en Fogsystem eraan toegevoegd.


foto Rolf van Koppen

Jordy:"Wij produceert alles zelf: van het fabriceren van nevelsystemen, het bouwen van schakelkasten tot de complete pompunits. Onze producten gaan heel de wereld over." Ze hebben de afgelopen 10 jaar een flinke groei doorgemaakt. Samen met zijn vader hebben ze een nieuwe strategie ontwikkeld en dat heeft ze zij vruchten afgeworpen.

Jordy besluit: "We zijn trots op onze klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven. En we zijn ook gelukkig met ons team. Zij hebben hard gewerkt en daar willen we ze voor bedanken."

Voor felicitatie:
JB Pompen bv
Vlotlaan 216
2681 TV MONSTER
(0174) 28 77 63
www.jbgroep.nl
jordy@jbgroep.nl

Publicatiedatum: