Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schermen afhangen met loodkoord: strak en stevig

Tholen - "De afwerking van schermdoeken is vaak een doorn in het oog van telers. Als de doeken worden afgeknipt, gaan ze dikwijls rafelen. Als ze worden verzwaard met een ketting, gaat deze haken en roesten. De doekgewicht schijven die met drukpennen verbonden zijn, vallen er op den duur gewoon uit", vertelt Cees van der Kaaij van Doekendraad.nl. Bij het bedrijf kiezen ze daarom voor een loodkoord.
 


"Het doek wordt omgezoomd en in de zoom komt een loodkoord als verzwaring", laat Cees zien. "Het gewicht is verdeeld over de hele doekbaan en trekt deze aan de zijkant netjes strak. Je hebt geen rafels en de afwerking is hierdoor kaarsrecht. Het doek vouwt als een harmonica in het pakket. "


Bij Doekendraad.nl werken ze al langere tijd met het loodkoord. Extra kosten zijn er niet aan verbonden. "Of je er nou een ketting tussen zet of een loodkoord, maakt bij ons niet uit. Het gaat erom dat je het doek netjes afwerkt en het gewicht goed verdeeld is", vindt Colin van der Kaaij. "Loodkoord roest niet, haakt niet. Naast transparantie in onze offertes en een hoogkwaliteitsniveau is dit een punt om ons te onderscheiden."

"We merken dat er flink wat aanvragen zijn voor dit jaar", vervolgt Colin. "Tien jaar geleden zijn er best wat kassen weggezet of uitgebreid en dan is je doek en het dradenbed een keer aan vervanging toe." Het aanbod en de kwaliteit van de doeken is in deze periode bovendien verbeterd en er is de verplichting tot brandvertragend schermdoek te installeren, wil je de kas kunnen blijven verzekeren. "En dan nog een deugdelijke fraaie afwerking als je investeert in een nieuw doek. Het oog wil ook wat "

Voor meer informatie:
Cees en Colin van der Kaaij
Doekendraad
06-83991244
06-628792232
www.doekendraad.nl