Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Breed assortiment onbewerkte én bewerkte asperges

Vroegop-Windig zet groot in op asperges



Het seizoen van de Hollandse asperges is volop losgebarsten. Vanaf heden heeft Vroegop-Windig een breed assortiment asperges opgenomen. Onder het ruime aanbod onbewerkte varianten bevindt zich - naast de bekende witte, groene, paarse én biologische asperges- de bijzondere Pertuis asperge, de Rolls Royce onder de asperges. Naast de onbewerkte asperges biedt Vroegop-Windig de service aan om asperges (wit AA) kosteloos vanaf 5 kilo te laten schillen.



Nieuw dit jaar is het assortiment bewerkte asperges; gesneden groene-, witte- of mixasperges die direct in soep- of roerbakgerechten verwerkt kunnen worden.



Inspiratiedag bij aspergeteler Will Teeuwen
Om het aspergethema te completeren wordt er op maandag 10 april a.s. met een aantal klanten van zowel Vroegop-Windig als zusterbedrijf De Kweker een bezoek gebracht aan aspergeteler Will Teeuwen in Helden. Klanten krijgen een rondleiding en mogen zelf asperges steken waarna zij gaan genieten van een aspergelunch die bereid wordt door niemand minder dan chef Barry de Back van The Grand.



Pasen Culinair.
Naast het uitgebreide aspergeassortiment heeft de bekende AGF groothandel speciaal voor de Pasen een aantal mooie producten geselecteerd die niet op de Paastafel mogen ontbreken zoals: cressen, eetbare bloemen, krulgroenten, baby avocado's, fruitsalades, fruitsappen, gekleurde aardappelen én wortels en biologische producten zoals eieren, roomboter en ham.



"Met dit assortiment wordt Pasen echt een culinair hoogstandje."



Voor meer informatie:
Vroegop-Windig
Tel: 020 – 606 18 18
verkoop@vroegop.nl
www.vroegop.nl

Publicatiedatum: