Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 juni, Tel Aviv

Tuinbouwseminar & matchmaking Israël

De Nederlandse ambassade in Israël zal op 8 juni 2017 in Tel Aviv een seminar organiseren over de Nederlandse expertise in de tuinbouw. Bedrijven in de tuinbouwketen die belangstelling hebben hun producten en diensten op de Israëlische markt af te zetten worden uitgenodigd deel te nemen. De ambassade zorgt voor een geïnteresseerd Israëlisch publiek, bestaande uit importeurs, kwekers, onderzoekers, leveranciers/distributeurs en overheidsinstanties. Het seminar wordt afgesloten met een mogelijkheid tot informele matchmaking.

Israël is een belangrijke speler in de productie en export van groenten, fruit en bloemen. De Israëlische tuinbouwsector maakt steeds meer gebruik van eigen en buitenlandse innovaties op het gebied van irrigatie, verlichting en teelt, inclusief specifieke technieken zoals bijvoorbeeld biotechnologie. Nederland kan als wereldleider op het gebied van tuinbouwtechnologie op praktische en economisch interessante wijze bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Israëlische tuinbouw door het leveren van apparatuur, uitgangsmateriaal en kennis.



Wilt u nieuwe kansen benutten door deel te nemen aan dit seminar? Stuur dan uiterlijk 14 april 2017 een e-mail aan: TEL-EA@minbuza.nl. Vermeld daarbij de naam van uw bedrijf en welke expertise of technologie u aan de Israëlische markt denkt te kunnen leveren.

Bron: Agroberichten Buitenland
Publicatiedatum: