Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sonnenreife: nieuw eigen merk van Service-Bund

Sonnenreife is het nieuwe merk voor verse groenten en fruit van het Duitse Service-Bund. Naast producten, die het hele jaar door verkrijgbaar zijn, biedt Sonnenreife ook seizoensproducten die het aanbod fris en veelzijdig houden. In de komende maanden zal een komkommer als eerste artikel onder de merknaam Sonnenreife op de markt worden gebracht. De Sonnenreife partners werken in hun kassen met een milieuvriendelijk en duurzaam aardwarmteproject. Er wordt helemaal geen gebruik gemaakt van kunstlicht en men maakt alleen gebruik van natuurlijke ongediertebestrijders. Kartonnen verpakkingen om de producten zijn er niet aangezien er gebruik wordt gemaakt van een duurzaam systeem met statiegeldkratten.


Foto: Service-Bund

Na de komkommers volgen er verdere projecten onder het merk Sonnenreife. Zo komen er bijvoorbeeld drie salademixen met verse groenten- en slasoorten zoals andijvie, wortel, wittekool, Chinese kool, radicchio en rucola. Met Sonnenreife ontstaat er een assortiment dat versheid en betrouwbaarheid met een hoge kwaliteit verbindt. Service-Bund is met de uitbreiding met dit merk nu ook in staat om ook nationale klanten zoals hotelketens met groenten en fruit te beleveren.

Publicatiedatum: