Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter Tomato Experience Centre open voor bezoekers

Vanaf 1 april stelt De Ruiter de deuren van het Tomato Experience Centre weer open voor geïnteresseerden. Daarnaast zijn er natuurlijk de jaarlijkse open dagen op 3 juni en 6 september.

Natuurlijk zou De Ruiter het liefst het hele jaar gasten ontvangen in het innovatieve Tomato Experience Centre. De organisatie wil echter alle potentiële fytosanitaire risico's uitsluiten en ontvangt daarom pas vanaf 1 april gasten. Heeft u interesse voor een bezoek aan het Tomato Experience Centre buiten de reguliere open dagen op 7 juni en 6 september? Stuur dan een e-mail naar: safoera.chand@monsanto.com

Driehonderd rassen, tien segmenten
Het Tomato Experience Centre herbergt driehonderd verschillende tomatenrassen, zowel eigen rassen als vergelijkingsrassen, verdeeld over meer dan tien verschillende segmenten. Van vleestomaat tot cherry trostomaat, van middelgroot tot cocktail en specialties. Dit levert de bezoekers de mogelijkheid een objectief vergelijk te trekken onder gelijke teeltomstandigheden. Zij kunnen hun persoonlijke indrukken opdoen en alle relevante informatie over grofheid en productie analyseren.

Meetingpoint
Het Tomato Experience Centre van De Ruiter wordt altijd goed bezocht door telers, plantenkwekers, consultants, traders, retailers en andere professionals uit de keten. Met name de open dagen zijn een kans om met alle gelijkgestemden van gedachten te wisselen over de markt en alle ontwikkelingen op gebied van voeding en tomaten. De open dagen bieden de bezoekers ruim de kans om alle facetten van het vak met elkaar en met de specialisten van De Ruiter te bespreken.

De open dagen van De Ruiter vinden plaats op woensdag 7 juni en woensdag 6 september 2017 van 13.00 tot 17.00 uur in het Tomato Experience Centre (Strandweg 19, 2691 KE 's-Gravenzande).

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
safoera.chand@monsanto.com
www.deruiterseeds.com
Publicatiedatum: