Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jos Duijvesteijn

Nieuwe technisch directeur voor Voshol

Per 1 maart 2017 is Jos Duijvesteijn gestart bij Voshol Warmte-Elektrotechniek als technisch directeur. Jos zal de volledige afdeling elektrotechniek aansturen en de nodige taken van Jan Voshol overnemen.



Jos is geen onbekende in de glastuinbouw. De laatste 12 jaar is Jos werkzaam geweest als technisch manager bij Nic Sosef (later ArendSosef) en daarna bij Royal Brinkman. Door zijn aanstelling heeft Voshol veel ervaring binnengehaald en zal er verder gebouwd worden aan een toekomstgerichte organisatie.

"De normen en voorschriften voor elektrische installaties worden steeds uitgebreider en complexer. Jos zal gaan zorgen dat de organisatie, ook naar de toekomst toe, oplossingen aanbiedt die voldoen aan de laatste eisen", laat het bedrijf weten. Voshol Warmte Elektrotechniek blijft op zoek naar mogelijkheden in een snel veranderende energiemarkt.


Voor meer informatie:
Voshol Warmte Elektrotechniek
Lorentzstraat 1-3
2665 JG Bleiswijk
T: 010-511 40 52
F: 010-511 85 86
J.Duijvesteijn@janvoshol.nl
janvoshol.nl
Publicatiedatum: