Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Enkhuizen

Bouw R&D Technology Centre Syngenta gestart

Afgelopen dinsdag ging de eerste spade de grond in om de start van de bouw van het nieuwe R&D Technology Centre in Enkhuizen te markeren. De eer was aan CEO Erik Fyrwald, die een driedaags bezoek bracht aan verschillende Nederlandse vestigingen.



"De investering in Enkhuizen is onderdeel van onze strategie te groeien in groentezaden om marktleider te worden in de komende jaren," aldus Erik Fyrwald, CEO Syngenta. "Klanten en consumenten willen en eisen meer innovatie - en wij investeren in de nieuwste technologieën om deze innovatie naar telers over de hele wereld te brengen."

De bouw van het nieuwe centrum en de modernisering van huidige productiefaciliteiten vertegenwoordigt een investering van EUR 21 miljoen op de site. De investering die in november 2016 is aangekondigd, maakt deel uit van een gefaseerd meerjarenprogramma van Syngenta om te investeren in hoogwaardige groentezaden. Het R & D Technology Center omvat meer dan 7300 vierkante meter aan kassen en groeikamers en zal eind dit jaar worden opgeleverd.

Voor meer informatie:
Syngenta
Jacob Obrechtlaan 7a
4611 AP Bergen op Zoom
www.syngenta.nl
Publicatiedatum: