Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
exclusieve maïssoort

Terugkeer Sweet Emotion-maïs

Het Amerikaanse Branch heeft zich in het laagseizoen voorbereid op zijn tweede oogst aan Sweet Emotion-suikermaïs. De Sweet Emotion-maïs is direct bestemd voor de supermarktsector. Branch is als bedrijf een combinatie van een teler, verpakker en exporteur, dat zich heeft gespecialiseerd in suikermaïs.

Sweet Emotion is een tweekleurige maïssoort met een aantrekkelijke smaak, die sterker is dan de andere suikermaïsrassen die nu op de markt zijn. De zaden voor de maïs worden handmatig geselecteerd door stafleden van Branch, zodat er gegarandeerd maïs wordt geteeld met de beste kwaliteit. De naam Sweet Emotion staat voor de eetervaring die het bedrijf aan de consument hoopt te geven.



De reacties op de introductie van Sweet Emotion van vorig jaar waren extreem positief. Dit jaar is Sweet Emotion bij een aantal Amerikaanse retailketens beschikbaar van april tot begin september."We zijn erg tevreden over de resultaten van het eerste seizoen met Sweet Emotion," zegt Branch-directeur Brett Bergman. "We verwachten nu een nog beter seizoen en kijken ernaar uit om de teelt hiervan uit te breiden."

Supermarktketens, die aan het Sweet Emotion-programma meedoen, hebben hiermee de beschikking over een exclusieve maïssoort voor hun eigen markt. Alle deelnemende ketens worden bovendien ondersteund door een marketingprogramma. Zo krijgen deze ketens onder andere promotiemateriaal meegeleverd en krijgen ze toegang tot gespecialiseerde social media-content.

Contact:
Ashley Pierce
Tel: (507) 475-3433
Publicatiedatum: