Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turkse provincie Izmir zet in op geothermale bronnen

Turkije is het land in Europa met de grootste geothermale bronnen. De provincie Izmir in Turkije biedt ook geothermale bronnen. Maar slechts 20% van deze bronnen wordt gebruikt als duurzame energiebron. De provincie Izmir zoekt nu naar mogelijkheden om deze bronnen beter te benutten voor vooral toepassing in woningen en kassen.

Inzetten op duurzame oplossingen
Een van de doelstellingen van de provincie is het versterken van de kennis van lokale bedrijven en kennisinstellingen om duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
Bent u een ondernemer die werkt met toepassen van geothermale energie in woningen en kassen? Turkse partijen willen graag met u samenwerken. Ook zijn er mogelijkheden om Turkse kennisinstellingen en bedrijven te ondersteunen in het innovatieproces. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich melden bij het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Izmir.

Meer informatie vindt u in de Sectorschets Geothermal Energy (pdf) van het Netherlands Business Support Office (NBSO) te Izmir.

Het NBSO kan een zakenpartnerscan uitvoeren om geschikte contacten voor u te zoeken in Turkije.

Voor meer informatie:
NBSO Izmir
T +90 232 463 91 02
E info@nbso.com.tr
Publicatiedatum: