Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Schenkeveld

"We staan te trappelen om te starten met de bouw"

Bij Kwekerij Schenkeveld staan ze te trappelen om aan de slag te gaan met de bouw van de nieuwe kwekerij. Dit jaar bouwt het bedrijf 11 hectare op PrimaViera in Rijsenhout, geschikt voor de belichte teelt van tomaten. In totaal kan er daar 4x11 hectare gebouwd worden.



Op Facebook vertelt Richard hoe het gaat met de nieuwbouw. "Ik merk dat veel mensen geïnteresseerd zijn in Schenkeveld IV. Ook ik ben er enthousiast over en vertel er graag over. We zijn in een groot avontuur gestapt. Het is een omvangrijk project en daar krijg je energie van! Natuurlijk gaat het bouwen van zo'n project zeker niet vanzelf.", schrijft hij.

"Het is een traject waarin uitdagingen aan één geschakeld zijn. Het begint met het zoeken naar de juiste kavel. Van daaruit start de onderhandeling, opgevolgd door het vergunningstraject. Ondertussen start het maken/schrijven van het bestek, worden leveranciers uitgenodigd op gesprek en worden de offertes aangevraagd. Na een juiste selectie en onderhandeling ontstaat gaande weg een bouw team met vertegenwoordigers van de leveranciers en een aantal specialisten vanuit Schenkeveld."

"Nu staan we te trappelen om daadwerkelijk te gaan starten met de bouw. Eigenlijk zijn we wel al een beetje gestart. Onze grondwerker is al van start gegaan. Hij is een beetje voor de verkopende partij en een beetje voor ons aan het werk. Zo kunnen we langzaam een start maken."

Volg de nieuwbouw via Facebook.
Publicatiedatum: