Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Banenmarkt MVO Westland levert meer dan 70 matches op

De Banenmarkt die MVO Westland afgelopen donderdag organiseerde met 10 werkgevers en honderden vacatures, leverde meer dan 70 matches op. Vandaag is een van de kandidaten via EG personeelsdiensten concreet aan de slag gegaan.



De vertegenwoordigers van de 10 deelnemende bedrijven, te weten ABR, AB Zuid-Holland, Best Fresh Group, EG Personeelsdiensten, GJ Personeelsdiensten, Nature's Pride, Rexnord, Solutions, STL en Van Koppen & Van Eijk reageerden na afloop van de Banenmarkt enthousiast. "Wij kregen volop de tijd om de aanwezige werkzoekenden te interesseren voor ons bedrijf en vacatures. Dat heeft bij ons geresulteerd in zo'n 23 vervolggesprekken met kandidaten waar wij mee door willen praten", aldus Marko Huijgen van Rexnord. Naast de bedrijven was ook het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) aanwezig om voorlichting te geven over de mogelijkheden in de transportsector waar een groot tekort is aan vrachtwagenchauffeurs én de mogelijkheid om 80% van de opleidingskosten (rijbewijs C) gesubsidieerd te krijgen.



Diversiteit
Door de diversiteit aan werkgevers bood de Banenmarkt voor elk wat wils. Er waren vacatures op verschillende niveaus en in diverse sectoren te vinden. Om sneller vacatures in de juiste branche te vinden had MVO Westland ervoor gekozen om de werkgevers herkenbaar te maken met kleuren voor de volgende branches: tuinbouw/hovenier, transport/logistiek/magazijn, zorg/schoonmaak, productie en zakelijke dienstverlening. Zowel de werkzoekenden als de aanbieders toonden zich na afloop content met zowel de opzet als het resultaat van de Banenmarkt.



Voor meer informatie:
MVO Westland
Ambachtstraat 10
2671 Naaldwijk
T: 0174-272000
info@mvowestland.nl
www.mvowestland.nl
Publicatiedatum: