Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe tomaat onthuld door HM.Clause

Zaadbedrijf HM.Clause, ontwikkelaar van de populaire Raf tomaat, presenteerde dit jaar op Fruit Logistica een nieuw tomatenras met unieke smaak-, textuur- en vormkenmerken.



Dankzij de aanwezigheid van een aantal Spaanse bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de productie en distributie, waaronder Casi, La Palma, Biosabor en Agrupalmeria, konden bezoekers de tomaat zelf proeven.



Het commerciële merk van de nieuwe tomaat zal binnenkort worden gepresenteerd. De tomaat is het resultaat van een kruising tussen de traditionele Raf tomaat en de zwarte Krim tomaat.

"Deze exclusieve tomaat wordt voornamelijk geteeld in de traditionele tomatenproductieregio's in Zuid-Spanje, zoals Cabo de Gata in Almería, en onderscheidt zichzelf van andere rassen door z'n originele donkerbruine kleur, zoete smaak en authentieke vorm", aldus HM.Clause over het nieuwe ras.

Voor meer informatie:
Véronique Lafanechere
HM.Clause
Tel: +33 0 426 523 170
Mobiel: +33 0 642 210 472
veronique.lafanechere@hmclause.com
Publicatiedatum: