Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martyvel aanwinst in losse rode tomatensector

"Het is het tweede commerciële jaar voor dit ras. Vorig jaar was er al een flink volume en dit jaar is het behoorlijk wat meer," volgens José Luis López van Filosem. Het is een nieuw ras dat zich in de losse rode tomatenmarkt aan het vestigen is en wordt gepresenteerd aan wie er nog niet mee bekend is. Het is goed ontvangen door producenten en marketingbedrijven. López: "Je zou kunnen zeggen dat het nu een van de leidende rassen in dit segment is."

De Martyvel valt op door de kwaliteit, kleur en uitstekende naoogst houdbaarheid, waardoor het ideaal is voor binnenlandse markten en diverse Europese bestemmingen.



Volgens Filosem zijn er momenteel verschillende populaire rassen op de markt maar de Martyvel heeft het echt goed gedaan ondanks het moeilijke jaar met hoge temperaturen aan het begin van de teelt en de wisselvallige wintermaanden met een hoge luchtvochtigheid en lage temperaturen. Dit maakt het ras een goede keuze voor volgend jaar.

Voor meer informatie:
José Luis López
Filosem
Tel. +34 619 02 47 18 // +34 652 82 21 31
Publicatiedatum: