Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica 2017: Iedereen aan de AGF-pakketten

Tholen - Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk zijn gisterenmiddag toch de meeste bezoekers op de Fruit Logistica aanbeland. Een aantal bezoekers echter, die een dagje op en neer zouden gaan, bliezen hun beursbezoek af.


Kees van Dam van KOAT staat paraat

Oorzaak van de vertragingen waren stakingen bij de Berlijnse luchthavens. Vanuit Nederland en België werd er slechts beperkt gevlogen en meestal ook nog met flinke vertraging. Veel bezoekers kozen ervoor met de auto naar Berlijn te komen. De vertragingen speelden niet alleen de Nederlandse en Belgische bezoekers parten. Ook internationaal was de overlast te merken. Afspraken moesten verzet worden en bij diverse stands was er nog wat geregel en paniek in de ochtend. 


Nieuwe werknemers voor Kees Stijger?

Rond de middag werd de beurs drukker en drukker. Opvallend dit jaar zijn de eindeloze hoeveelheid concepten. Handelsbedrijven en telersverenigingen zijn volop aan de slag met het creëren van meerwaarde en vooral de AGF-pakketten zijn mateloos populair. 


De mannen van Bosman Van Zaal

De producten zijn niet het enige waarin geïnvesteerd wordt. Van stands tot beurskleding ziet de beurs er piekfijn uit. Net als op de IPM is de sfeer onder tuinbouwtoeleveranciers op het randje van te goed. "Nee verkopen aan klanten, dat doe je niet graag", is waar kassenbouwers mee te kampen hebben. In tegenstelling tot de handelsbedrijven is hier het gebrek aan noviteiten. De wens om met een beursintroductie goed in de aandacht te staan, lijkt beperkt - er is simpelweg al aandacht en werk zat.


BOM group paraat met Duitse relaties