Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 t/m 16 februari, Gornichem

HortiContact staat in de startblokken

HortiContact strijkt op 14, 15 en 16 februari 2017 weer neer in Evenementenhal Gorinchem. Deze veertiende editie vindt voor het eerst plaats onder de nieuwe internationale naam HortiContact (voorheen Tuinbouw Relatiedagen). In totaal nemen 510 exposanten deel aan de vakbeurs, een record aantal. De organisatie verwacht dat ruim 17.000 telers en kwekers op het driedaagse evenement afkomen.

HortiContact telt dit jaar 34 internationale exposanten. Dat zijn er 14 meer dan vorig jaar. Deze internationale exposanten komen uit 11 verschillende landen, waaronder Engeland, Denemarken, Rusland, China en Italië.



Na de economisch crisis komt de Nederlandse tuinbouw weer tot bloei. "Er is ruimte om achterstallig onderhoud weg te werken, maar er wordt ook geïnvesteerd in vernieuwingen", zegt Ramon Schlepers namens de beursorganisatie. "Deze vernieuwingen zijn te zien op HortiContact. De beurs staat bekend als een netwerkbeurs, maar het is ook de plek om op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovaties. Op HortiContact worden namelijk meerdere innovaties voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek", aldus Schlepers.

HortiContact Tour
Speciaal voor internationale telers organiseert Evenementenhal een HortiContact Tour. In totaal nemen 30 internationale telers deel aan deze tweedaagse excursie. Het gezelschap gaat op dinsdag 14 en woensdag 15 februari langs meerdere teeltbedrijven en kenniscentra om zo kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse tuinbouw.

HortiContact Gorinchem: 18.000 m2 beursoppervlak
De komende editie van HortiContact is ruimer dan vorig jaar. Op de begane grond is het bruto beursoppervlak uitgebreid met 1.000 vierkante meter. De beursorganisatie verwacht uit te komen op een beursoppervlak van ruim 18.000 m2 en daarvan is 10.000 m2 stands. Verder heeft de organisatie dit jaar gekozen de catering grotendeels op één plek te centreren op verzoek van standhouders. De fullservice formule van de beurs met gratis hapjes en drankjes verandert niet. Ook parkeren is voor iedereen gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/horticontact.

Openingstijden HortiContact
De vakbeurs is op 14, 15 en 16 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Belangstellenden kunnen hun e-ticket(s) aanvragen via www.evenementenhal.nl/horticontact-go. Bezoekers die worden uitgenodigd via standhouders hebben een registratiecode (per post of digitaal) ontvangen voor gratis entree. Extra tickets kunnen online aangevraagd worden à € 20,- per persoon. Online voorregistratie is verplicht.
Publicatiedatum: