Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BAR watermeter gepresenteerd op Horticontact

Een barre watermeter? Nee, dat is het niet - maar wel een nieuwe BAR watermeter. UVAR holland staat er volgende week mee op de Horticontact in Gorinchem.

"De Bermad BAR watermeters met Woltman principe zijn, door hun robuuste uitvoering, bijzonder geschikt voor hoge debieten", vertelt Jonathan Baan van UVAR holland. "Ze vinden hun toepassing in de industrie, allerhande waterwerken en irrigatiesystemen."



Volgens UVAR is de BAR watermeter is een slijtvast en makkelijk te onderhouden product. De beschikbare range van 1,5"-20", waarbij ook 2,5"en 5". Lees hier meer over de BAR-E en het elektronisch register.

Waterfiltratie
UVAR Holland is onderdeel van de UVAR-groep, een internationale organisatie gespecialiseerd in waterfiltratietechnologie en meet- en regeltechniek. Om zich meer te profileren in de tuinbouw, is het bedrijf dit jaar ook participant geworden bij de Demokwekerij.

Voor meer informatie:
UVAR holland bv
Griendweg 51
3295 KV 's-Gravendeel
Tel : +31 78 673 14 77
Fax : +31 78 673 45 57
info@uvar.nl

Publicatiedatum: