Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sponsors gezocht voor The Walk to the Tourmalet

Komend jaar zal voor de tweede keer the Walk to the Tourmalet worden gewandeld door een groep Westlanders. De groep gaat tussen 17 en 21 juni 2017 wandelen door een van de mooiste maar ook zwaarste streken van Frankrijk. De tocht wordt georganiseerd onder de vlag van team Westland met als uitgangspunt het steunen van enkele goede doelen.


De wandelaars van vorig jaar op de top van de Tourmalet

Dit jaar zal weer gewandeld worden voor het Kankeronderzoek en nazorg in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft. Het geld wat vorig jaar bij elkaar gewandeld is, is al goed besteed en de eerste patiënten uit het Westland hebben al van dit DNA onderzoek gebruik mogen maken. Ultieme doel van de organisatie is het uitbannen van kanker.


Bart Duijvesteijn van Van den Bos Flowerbulbs is de initiatiefnemer van de wandelgroep Team Westland. Monique Bos is internist-oncoloog aan het Reinier de Graaf ziekenhuis en leidt het DNA kankeronderzoek. Van den Bos Flowerbulbs is tevens hoofdsponsor van de tocht (fotocredits: Reinier de Graaf)

Natuurlijk kan men de groep weer volgen via de media en de lokale omroep WOS, zodat u weet dat alles goed besteed wordt. U kunt sponsoren voor elk bedrag wat u kan missen. Voor ieder bedrag boven de € 500,- wordt gezorgd voor een kwitantie om het zakelijk weg te boeken. De tegenprestatie is dat er 150 km gewandeld wordt voor het goede doel. De reis en verblijfkosten worden zelf bekostigd, waardoor al het sponsorgeld naar de goede doelen gaat.



Geld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL89RABO0103419950 t.n.v. The Walk to the Tourmalet Dorien en Bart. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met 06-53274362 of e- mail naar bart.duijvesteijn@vandenbos.com.

Publicatiedatum: