Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wapokaneta

Red Sun Farms start teelt in nieuwe kas

Red Sun Farms heeft aangekondigd dat het per 21 januari 2017 is gestart met de productie in de op 3 mei 2016 aangekondigde uitbreiding in Wapakoneta, Ohio. Het was de tweede Amerikaanse uitbreiding voor Red Sun Farms. De vestiging zal – vanuit het distributiecentrum van ruim 2400 m2 – binnen een straal van 10 uur kasproducten kunnen leveren aan zo'n 60% van de Amerikaanse bevolking.


"Het bedrijf is voorzien van de allernieuwste technologie zoals hogedruk-natriumverlichting, die het teeltseizoen van verse lokale kasproducten verlengt. Ook heeft het een hoogtechnologisch waterrecyclingsysteem om de milieubelasting sterk te verminderen. In meer dan 80.000 m2 kas zullen meer dan 200.000 zaailingen de grond in gaan," volgens Red Sun Farms in een persbericht. Volgens mede-eigenaar van het project Paul Mastronardi zullen de eerste gewassen binnen 8 weken klaar voor de oogst zijn.


Voor meer informatie:
Costin Beliciu
Red Sun Farms
cbeliciu@redsunfarms.com
www.redsunfarms.com

Publicatiedatum: