Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Minder gewasschade met nieuwe Optima Clip"

Paskal lanceert een nieuwe generatie van hun bekende clip van 23 mm. De nieuwe Optima clip heeft een verbeterd ontwerp met een verbeterde inwendige straal en een kleinere clipsluiting om schade aan de tomaten bij het plaatsen van de klemmetjes te minimaliseren.



Paskal is al meer dan 27 jaar een belangrijke speler op de markt voor tuinbouwaccessoires. Elie Adania: "We zetten ons onderzoek voort om telers van baanbrekende vernieuwingen te voorzien. Na het succes van onze Tomato Clip 23mm kunnen we de lancering van onze nieuwe, geavanceerde Optima Clip 23mm aankondigen."

"We denken dat de nieuwe Optima Clip de nieuwe generatie clip van Paskal zal worden. We zijn erin geslaagd het ontwerp en de prestaties ervan te verbeteren met behoud van dezelfde hoge kwaliteitsnormen die we voor al onze producten hanteren. Gemaakt van 100% eersteklas grondstof is de nieuwe Optima clip ontworpen met een verbeterde inwendige straal en een kleinere sluiting om schade aan de tomaten te minimaliseren."

De nieuwe optima clip zal in de Paskal catalogus worden opgenomen als #550kc-11. Het zal in februari worden gelanceerd met Paskals strategische partners in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Spanje.

Voor meer informatie:

Paskal

Joost Van Rooij
Telefoon: +31 65 38 21 545
E-mail: joost@paskal-group.com

Elie Adania
Telefoon: +972 54 77 68 5533
E-mail elizer@paskal-group.com

Spanje:

Pelemix Spain
Tel +34 968 636 096

Publicatiedatum: