Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SUNSET lanceert online recepten

SUNSET en bekende chef-kok Roger Mooking werken weer samen om een nieuwe serie video-recepten te lanceren onder de naam Chef Inspired.

In de online serie demonstreert Roger van alles: van wat te doen met overgebleven tomaten tot het maken van een decadent nagerecht voor twee personen. De chef-kok van Food Network gebruikt verschillende SUNSET producten om de hem kenmerkende gerechten te bereiden, variërend van snel en gezond tot speciale gelegenheidsgerechten.




CEO Paul Mastronardi: "Consumenten worden heel erg aangetrokken door en willen graag leren van een creatieve, baanbrekende chef-kok als Roger Mooking. We hebben deze serie ontwikkeld om thuiskoks en fijnproevers te inspireren om smaakvolle nieuwe gerechten te creëren waar ze door geïntimideerd waren of waar ze gewoon nooit aan hebben gedacht."

"Als chef-kok is het mijn taak om de ingrediënten en de zorg die het naar mijn keuken brengt te respecteren," zegt Roger Mooking. "Ik weet dat SUNSET zich richt op het telen van de beste ingrediënten ter wereld en die toewijding is inspirerend. Deze online serie is een geweldige manier om die inspiratie met thuiskoks overal te delen."

Alle besproken recepten zijn te vinden op sunsetgrown.com

 
Publicatiedatum: