Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2.000 bezoekers op de Interaspa 2017

Net als afgelopen jaar bezochten ook dit jaar weer iets meer dan 2.000 asperge- en zachtfruittelers de Interaspa in Hannover, de bekende vakbeurs voor producenten van asperges, groenten en zachtfruit en voor de agrarische directe verkoop.

"Natuurlijk hadden we ons tijdens ons tienjarig jubileum nog meer bezoekers gewenst", zegt Dietrich Paul, voorzitter van de vereniging van aspergetelers uit Niedersachsen en organisator van de tweedaagse beurs. In z'n totaliteit kan hij echter een positieve balans opmaken. Met name de installatie- en machinebouwers waren net als in de voorgaande jaren zeer tevreden met hun transacties. De behoefte aan efficiƫntie verbeterende investeringen bij de bedrijven was duidelijk merkbaar, zegt Dietrich. Maar ook bij de exposanten op het gebied van winkeluitrusting en directe verkoop ontving Dietrich positieve beoordelingen over het beursverloop. Net als ieder jaar maakte het vakforum een belangrijk deel van het programma uit. Dit jaar was het vakforum met veertien voordrachten verdeeld over twee dagen nog omvangrijker. Bij de meeste voordrachten was de plenaire vergadering tot op de laatste plaats bezet.

Op beide dagen was ook het adviescentrum vol bezet. Dietrich Paul is er van overtuigd dat de Interaspa een belangrijk aanbod biedt voor de hooggespecialiseerde en succesvolle bedrijven. "Juist de combinatie van geconcentreerde vakinformatie, advies en een compleet exposantenaanbod is hier in Noord-Duitsland onmisbaar", zegt Dietrich. De volgende editie van de Interaspa zal op 11 en 12 januari 2018 weer in Hannover plaatsvinden, kondigde hij aan.
Publicatiedatum: