Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorzitter Themapark De Westlandse Druif

Nieuwe voornemens, een nieuwe start van het jaar en dit jaar voor Themapark De Westlandse Druif een jaar met nog een extra nieuw tintje. Na ruim zeven jaar draagt Joop Gardien de voorzittershamer over aan Jan Kleyberg.



Met veel plezier, betrokkenheid en inzet heeft scheidend voorzitter Joop Gardien zich de afgelopen zeven jaar ingezet voor het themapark. Hij kijkt trots terug op een mooie tijd: "We hebben rustige en roerige tijden gekend en werken steeds aan de continuïteit en toekomstbestendigheid van dit mooie erfgoed in Westland."

De zoektocht naar een nieuwe voorzitter van het themapark is nauwkeurig uitgevoerd en het bestuur ziet in Jan Kleyberg een kundige nieuwe voorzitter met gevoel voor de waarde van het behoud van de bakermat van onze mooie en vernieuwende tuinbouwsector. Kleyberg hecht waarde aan dit vertrouwen: "In het verleden heb ik de Westlandse Druif al leren kennen. De groep vrijwilligers, die gelukkig ook nog steeds enthousiaste nieuwkomers mag verwelkomen, is van grote waarde voor de toekomst van de druiventuin. Daarnaast gaan we samen met het bestuur met vooruitziende blik de toekomst in en werken aan het verstevigen van de positie van die mooie druiventeelt. Een leuke, nieuwe uitdaging, waarbij ik direct heb ervaren dat we er met elkaar voor gaan."

Jan Kleyberg is per 1 januari gestart met het voorzitterschap van de stichting en maakt later in de maand met alle vrijwilligers kennis. "Op 20 januari vieren we met alle actieve vrijwilligers het 10-jarig bestaan van het paviljoen tijdens de speciaal voor hen georganiseerde vrijwilligersavond. Een mooi moment om ook met ál de vrijwilligers nader kennis te maken", besluit Kleyberg.

Voor meer informatie:
Themapark De Westlandse Druif
Vlotlaan 535
2681 TW Monster
0174 – 24 87 87
receptie@westlandsedruif.nl
westlandsedruif.nl
Publicatiedatum: