Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 20 januari 2017:

Paneldiscussie bij Internationale Groene Week in Berlijn

Het Wereldwijde Forum voor Voedsel en Landbouw (GFFA) organiseert een panel over voedselzekerheid en waterbeheer op de Grüne Woche. (CityCube, Hal A2) 14.00 -16.00 op vrijdag 20 januari 2017.



Tijdens het
debat zal ook een beleidsdiscussie plaatsvinden, die zal worden geleid door Phil Hogan, Europees commissaris voor Landbouw en Plattelandsontwikkeling.
Het evenement richt zich op een actieve betrokkenheid bij alle deelnemers aan het panel en het publiek met als doel het vinden van de juiste beleidsmaatregelen en de beste praktijkvoorbeelden wat betreft het aanpakken van grote wereldwijde problemen op het gebied van water en duurzame landbouw: "Zonder schoon water voor landbouwgrond is er geen voedselzekerheid. Met het bereiken van een duurzame landbouw wordt aan de doelstellingen van de VN gewerkt: honger beëindigen en beschikbaarheid van schoon water. Daar vechten we voor!"

Klik hier voor meer informatie over het evenement
Publicatiedatum: