Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wees voorbereid op de komst inspectie SZW

Zoals eerder gemeld zal de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voorheen de Arbeidsinspectie) dit jaar weer een aantal inspecties verrichten in de land- en tuinbouw. Onderwerpen zijn veilig, gezond en eerlijk werk.



In het kader van veilig en gezond werk adviseren wij u om in ieder geval ervoor te zorgen dat u over een recente risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) beschikt en het liefst ook over een recent plan van aanpak. Met dit plan van aanpak laat u zien dat u actief bezig bent om de geconstateerde risico's aan te pakken.

Doordat u premie aan Colland betaalt kunt u bij Stigas tegen een bijzonder sterk gereduceerd tarief een RI&E op laten stellen. Bij een willekeurige andere dienstverlener betaalt u als snel € 1.000 tot € 1.500. U kunt uw RI&E ook digitaal invullen. Maak hier gebruik van en voorkom problemen voor uzelf als voor de sector als geheel daar waar het betreft het imago!

Klik hier voor meer informatie

bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: