Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asbest saneren : dilemma of kans?

Heeft u asbest op het dak van uw stal of opslagruimte? In de whitepaper 'Asbest saneren: dilemma of kans' hebben we alle informatie die u moet weten over asbest in kaart gebracht. De aangepaste regelingen per 1 januari 2017 met de nieuwste fiscale regelingen en subsidies zijn hierin terug te vinden. We lichten in de whitepaper daarnaast de bestaande subsidieregelingen toe. In het stappenplan leest u aan de hand van zes stappen welke zaken u in gang zet om het saneringsproces op te starten. Ook hebben we vier rekenvoorbeelden voor u uitgewerkt. Hiermee laten we u zien dat het mogelijk is om fiscaal voordeel te behalen door verschillende regelingen slim te combineren.



Elke ondernemer wil graag een asbestvrij en asbestveilig erf. Zoals u vast al weet zijn vanaf 2024 asbestdaken verboden in Nederland. Wilt u nog 8 jaar wachten om het asbest weg te laten halen? Of wilt u nu profiteren van subsidieregelingen en fiscaal voordeel? Daarom bieden we u deze whitepaper aan zodat u zich kunt verdiepen in het onderwerp en alles wat er bij asbest komt kijken.

Wilt u verder praten over asbestsanering? De subsidie adviseurs van Flynth adviseurs en accountants plannen graag een adviesgesprek met u in over asbestsanering. U kunt dit gesprek aanvragen door het online formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie:
Flynth adviseurs en accountants
subsidiedesk@flynth.nl
088 – 236 77 77
www.flynth.nl
Publicatiedatum: