Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JEM-id realiseert volledige traceerbaarheid producten ADB Cool Company

Steeds vaker worden producten bij ADB Cool Company, onderdeel van Agro
Merchants Group, in opdracht van de klant, verpakt. Bij het ompakken is food safety
één van de belangrijkste onderdelen. Daarom is ADB Cool Company sinds kort IFS
Food gecertificeerd. Een onderdeel van deze certificering is het kunnen aantonen van de tracking-and-tracing van gebruikte verpakkingen, zoals doosjes, plastic, stickers en folie. JEM-id heeft ontwikkelingen doorgevoerd in het bestaande systeem, CoolCommerce, waarmee ze de specifieke verpakkingsmaterialen per geproduceerde pallet kunnen herleiden. Hierdoor heeft het bedrijf een sluitend systeem waarmee ze de volledige traceerbaarheid kunnen aantonen.



Automatisering
JEM-id heeft ruim twee jaar geleden het 15 jaar oude CoolCommerce pakket van ADB Cool Company opnieuw ontwikkeld. ADB Cool Company gebruikt CoolCommerce onder andere voor inslag, uitslag, voorraad, kwaliteitsbeheer, facturatie en het aansturen van het complete logistieke proces. Tracking-and-tracing van verpakkingsmiddelen is sinds kort ook onderdeel van het systeem. Door middel van deze nieuwe functionaliteiten kan ADB Cool Company per geproduceerde pallet herleiden welke specifieke verpakkingsmaterialen van welke batchnummers en leveranciers gebruikt zijn. Ook zijn gegevens, zoals de status van het inladen van de vrachtwagens, real-time inzichtelijk binnen CoolCommerce en kunnen medewerkers realtime worden aangestuurd door draagbare scanners. Hierdoor wordt er niet alleen efficiënter, maar ook sneller gewerkt.

Benieuwd naar wat JEM-id precies voor ADB Cool Company heeft geautomatiseerd? Bekijk dan onderstaande video , waarin de dagelijkse bedrijfsprocessen in kaart worden gebracht.


Publicatiedatum: