Dé website voor de Nederlandse groententeelt
Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
gesteggel over naam

Heeft WOW ook de wow-factor?

Een katalysator van innovatie, een plek waar het groene talent van de toekomst tot bloei kan komen en een hoogtepunt van 2017 voor het Westland. Alleen... hoe moet het nieuwe Greenport Horti Campus gaan heten?

De ambities voor het nieuwe centrum zijn torenhoog en bij het slaan van de eerste paal in september 2016 werd een naam onthuld die daarbij past: WOW, oftewel World of Westland.  "Iedereen kent het woord 'wow' of 'de wow-factor', een uitdrukking van verwondering. We willen inspireren & innoveren. Daar past het woord 'wow' perfect bij", vertelden de initiatiefnemers.

Op die naam kwam echter flink wat kritiek. "Die naam WOW past echt niet zeggen in- en outsiders", speechte zelfs Sjaak van der Tak eerder deze week. Zijn keuze is gevallen op Westland Hortivalley Centre. Is dat dan de beste keuze? Bijna, vindt Frans-Peter Dechering. "Wat vindt u van 'Holland Hortivalley Centre'? Dat zou een groots Westlands gebaar zijn voor heel tuinbouw Nederland!"Publicatiedatum: 4-1-2017

  

Reacties:


Aan grootheidswaan ontbreekt het van der Tak niet. Jezelf gelijk stellen aan Silicon Valley. Er zal toch wel een iemand zijn die een originele naam kan bedenken die zowel in binnen- als in buitenland goed klinkt.
Peter, Naaldwijk - 4-1-2017 12:44:50


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: