Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gesteggel over naam

Heeft WOW ook de wow-factor?

Een katalysator van innovatie, een plek waar het groene talent van de toekomst tot bloei kan komen en een hoogtepunt van 2017 voor het Westland. Alleen... hoe moet het nieuwe Greenport Horti Campus gaan heten?

De ambities voor het nieuwe centrum zijn torenhoog en bij het slaan van de eerste paal in september 2016 werd een naam onthuld die daarbij past: WOW, oftewel World of Westland. "Iedereen kent het woord 'wow' of 'de wow-factor', een uitdrukking van verwondering. We willen inspireren & innoveren. Daar past het woord 'wow' perfect bij", vertelden de initiatiefnemers.

Op die naam kwam echter flink wat kritiek. "Die naam WOW past echt niet zeggen in- en outsiders", speechte zelfs Sjaak van der Tak eerder deze week. Zijn keuze is gevallen op Westland Hortivalley Centre. Is dat dan de beste keuze? Bijna, vindt Frans-Peter Dechering. "Wat vindt u van 'Holland Hortivalley Centre'? Dat zou een groots Westlands gebaar zijn voor heel tuinbouw Nederland!"


Publicatiedatum: