Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe functionele labels voor Koppert

De groeiende internationale beschikbaarheid van Koppert producten maakt een sterke identiteit en een wereldwijde consistente uitstraling steeds belangrijker. Koppert heeft daarom besloten ook het design van haar verpakkingen aan te passen naar een bij haar ambitie passende huisstijl. Op de verpakkingen die eraan komen, vindt de klant gemakkelijker alle informatie die hij nodig heeft. Bovendien is er aan een aantal labels een extra functionaliteit toegevoegd.



Aan de verschillende productgroepen is een specifieke kleurcode gekoppeld. Bij de natuurlijke bestrijders voert oranje de boventoon. De labels hebben een duidelijke indeling. Het linkerdeel van het etiket wordt voortaan gebruikt voor gebruiksadviezen, informatie over de inhoud en over Koppert. In het hart van het label staat de productnaam. Het rechterdeel is gereserveerd voor de batch code. Productmanager Tim Bossinga: 'Met het nieuwe uiterlijk van deze producten zetten we een nieuwe stap richting een consistente en wereldmarktleiderwaardige uitstraling van onze producten.'

Labels ook functioneel
Aan het label van de producten die uitgezet worden in rijen en/of haarden is een functionaliteit toegevoegd. De bovenste laag van het label kan worden losgetrokken en worden gebruikt als markering, zodat gemakkelijk te zien is waar het product is uitgezet. Tim Bossinga: 'Met deze extra functionaliteit maken we het de teler een stukje makkelijker. Bij het uitzetten van de bestrijders kan het label direct als markering worden gebruikt. Je kan het eenvoudig van de fles aftrekken en om een gewasdraad, op de goot of om een plantdeel plakken. De oranje kleur is goed te zien in elk gewas en heeft dus een duidelijke signaalfunctie.'

Het betreft alle labels van de natuurlijke bestrijders die Koppert in een koker, fles, pot of een emmer levert. Deze bestrijders zullen per 30 januari in een verpakking voorzien van label met nieuw design de deur uit gaan. De overige producten uit deze productgroep, zoals nematoden, sluipwespkaartjes, roofmijtzakjes en alle omdozen volgen in een later stadium.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com
Publicatiedatum: