Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Optimale vochthuishouding in gesloten verpakkingen

McAirlaid's heeft FreshGuard HC (HC: Humidity Control) ontwikkeld dat in gesloten verpakkingen voor een optimale vochthuishouding zorgt.



Met FreshGuard HC (zie foto), die op de Fruit Logistica 2017 haar première maakt, worden er optimale opslagomstandigheden gedurende de gehele leveringsketen geschapen voor verpakte bessen, salades en kruiden. Net als alle producten van McAirlaid's is ook FreshGuard HC vrij van synthetische bindmiddelen en latex. FreshGuard HC is verkrijgbaar in zwart en rood, zowel op de rol als gesneden. Bij een laag luchtvochtigheidsniveau begint FreshGuard HC het vocht uit de omgeving te absorberen en het condenswater in de kern te binden. Schimmelvorming, onaangename geurtjes en verkleuringen op de producten worden zo geminimaliseerd. Door FreshGuard HC blijft de kwaliteit op natuurlijke wijze behouden tijdens verre transportafstanden, de daarbij schommelende temperaturen en de verlengde opslagtijd.

Bezoek McAirlaid op de Fruit Logistica in hal 21, stand A-12

Publicatiedatum: