Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Staay Food Group werkt samen met Gavà Grup

Exclusieve vermarkting roze Monterosa tomaten in Nederland

Staay Food Group heeft een overeenkomst gesloten met Gavà Grup uit Spanje om exclusief hun Monterosa tomaat in Nederland op de markt te brengen.



Het areaal van de Monterosa is in Spanje in 1 jaar van 25 naar 100 hectare is gegaan. Het heeft de aromatische mediterrane smaak die typisch is voor de zomer, maar is beschikbaar in de winter en heeft een zeer karakteristiek en aantrekkelijk roze vel.

Nico Veldhoen: "We zagen deze tomaat voor het eerst op de Fruit Attraction in Madrid. We waren erg onder de indruk van zijn roze kleur en vorm en we beseften dat het iets aparts was en raakten erg geïnteresseerd in het Monterosa project van Gavà Grup. Dit heeft geleid tot een exclusieve overeenkomst om het in Nederland op de markt te brengen." 



"We zijn nu pas twee weken bezig en we zijn al heel tevreden. Het is een mooie tomaat en erg lekker en samen met onze exclusiviteit kunnen we het daardoor heel gemakkelijk verkopen," zegt hij.

Voor meer informatie:
Nico Veldhoen
Staay Group
T: +31 180679142
www.staayfoodgroup.com

Publicatiedatum: