Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee nieuwe Volvo vrachtwagens in de Royal Brinkman clubkleuren

Logistiek dienstverlener Nedcargo overhandigde symbolisch de sleutels van twee splinternieuwe Volvo vrachtwagens aan Royal Brinkman. De twee Nedcargo vrachtwagens rijden voor 100% voor Royal Brinkman in de nieuwe clubkleuren in West-Nederland; in Westland, Oostland en op de Zuid-Hollandse eilanden.



Nedcargo en Royal Brinkman hebben een meerjarige afspraak voor inzet van de Nedcargo vrachtwagens en chauffeurs in de distributielogistiek van Royal Brinkman. Aansturing en planning van de wagens vindt onder regie van Royal Brinkman plaats voor het gehele westen van Nederland. Naast deze twee nieuwe vrachtwagens zijn ook twee bestaande vrachtwagens van Nedcargo gerestyled in de Royal Brinkman clubkleuren en aangepast naar de huidige maatstaven.

Toine van Bladel, Fleet Manager Benelux van logistiek dienstverlener Nedcargo: "Met deze moderne vrachtwagens voldoet Royal Brinkman aan de nieuwste milieu-, veiligheids- en betrouwbaarheidseisen. Op deze manier kunnen wij de distributie van producten aan kwekers optimaal verzorgen voor Royal Brinkman."

Ronald van der Tang, Manager Logistiek Royal Brinkman: "Veiligheid, laadvermogen en vervoer van ADR geclassificeerde producten vinden plaats conform de nieuwste eisen. Samen met de chauffeurs kunnen we betrouwbaarheid van leveringen naar onze klanten garanderen."

Het intensieve fijnmazige distributiewerk in deze regio verlangt een ergonomische werkplek voor de chauffeur: met lage instap, grote cabine, een extra zichtraam in de rechterdeur en een camerasysteem voor een veilig zicht achter en rondom de vrachtauto. Dit is in dichtbebouwde glastuinbouwgebieden als het Westland een handig hulpmiddel om zeer nauwkeurig te kunnen manoeuvreren. De chauffeurs kunnen hiermee optimaal de goederen afleveren, ook in en bij moeilijk bereikbare plaatsen.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: