Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7-10 maart, Makuhari Messe

Holland Paviljoen op Foodex Japan 2017

Van 7-10 maart 2017 zal de handelsbeurs 'Foodex Japan' opnieuw plaatsvinden in de Makuhari Messe nabij Tokio. Naar verwachting zullen meer dan 75.000 bezoekers dit jaarlijkse evenement bezoeken. Dit jaar zal extra aandacht worden gegeven aan de marktkansen voor bedrijven in het licht van TPP. Foodex Japan 2017 vormt dan ook de uitgelezen mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om hun handelsnetwerk in Japan uit te breiden.


Ambassadeur Jacobi op het Holland Paviljoen in 2016

Gedurende Foodex Japan 2016 bezocht maar liefst een totaal van 76.500 bezoekers de beurs, waar ca 3.200 bedrijven hun producten tentoonstelden. De beurs is dan ook een begrip binnen de levensmiddelenindustrie en trekt hierdoor bezoekers wereldwijd. Foodex Japan 2016 biedt u daarom de gelegenheid om een goed overzicht van de 'Food & Beverage' markt in heel Aziƫ te krijgen en binnen de regio een netwerk op te bouwen.

De Nederlandse ambassade in Japan faciliteert op de beurs een Holland Paviljoen om Nederlandse bedrijven te helpen zichzelf te profileren. Door deelname aan het Holland Paviljoen kunnen bedrijven gebruik maken van Holland branding en zich hierdoor gemakkelijker presenteren op de Japanse markt.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: