Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geldschieter uit Dubai investeert in Plantagon Agritechture

Het Zweedse Plantagon Agritechture AB en het in Dubai gevestigde Enspire gaan een samenwerkingsverband aan. Plantagon Agritechture combineert stadslandbouw, innovatieve technische oplossingen en architectuur voor grotere voedselzekerheid.

 

"We weten van meer dan 45 steden over de hele wereld die concrete plannen hebben om stedelijke voedselproductie te integreren in hun infrastructuur. Wij kwamen vroeg op de markt en hebben nu de fase bereikt voor globale commercialisering. We zijn blij een ervaren financiële partner als Enspire aan boord te hebben," zegt Owe Pettersson, CEO van Plantagon Agritechture.

Soud Ba'alawy, oprichter en voorzitter van Enspire, heeft jarenlange ervaring in financiële en infrastructurele projecten, zowel voor coöperaties als voor steden en landen en ziet de voedselzekerheid van de wereld als een essentiële uitdaging voor de toekomst.
 
"Voedsel, energie en water zijn van cruciaal belang. Elke stad heeft ze nodig om haar burgers te kunnen voorzien van een duurzaam leven. Het is ons werk om de autoriteiten de economische architectuur te bieden die duurzame groei op de lange termijn mogelijk maakt. Plantagon speelt een belangrijke rol in duurzame voedselproductie," zegt Soud Ba'alawy.

"Plantagon blijft nieuwe innovaties ontwikkelen op het gebied van voedsel, energie en water. Alle infrastructurele ontwikkelingen vergen enorme investeringen en om de financiële sector te motiveren om op een serieuze manier bij te dragen breiden we onze kennis en ons internationaal netwerk uit op dit gebied," zegt Hans Hassle, medeoprichter van Plantagon en voorzitter van Plantagon Agritechture.
 
Voor meer informatie:
www.enspiregroup.com
www.plantagon.com
Publicatiedatum: