Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rombou 100% dochter van Flynth

Rombou, het ingenieursbureau dat op 1 januari 2012 is gestart op initiatief van LTO Noord en Flynth, wordt per 1 januari 2017 100% dochter van Flynth. Dat zijn de twee partijen in goed overleg overeengekomen. Het belang dat LTO Noord in Rombou heeft, wordt overgenomen door Flynth.



Maandag 28 november 2016 tekenden Jakob Bartelds en Roland Kip van LTO Noord, Bas Hiddink en Ronald Houtveen van Flynth en Joost Overbeek van Rombou in de sfeervolle ambiance van Weidevol natuurboerderij in Zwartsluis de overeenkomst. Deze natuurboerderij is een project van Rombou. Op deze locatie wordt biologisch melkvee gehouden. Dit wordt gecombineerd met inspirerende vergaderfaciliteiten.

LTO Noord kiest ervoor het belang in ingenieursbureau Rombou over te dragen aan Flynth. De goede samenwerking blijft echter gehandhaafd. Roland Kip, directeur van LTO Noord: "Rombou is en blijft van toegevoegde waarde bij wat wij leden willen bieden. Bij Flynth heeft Rombou een beter en breder perspectief in een omgeving waar het gaat om individuele advisering."

Joost Overbeek, directeur van Rombou ziet uit naar de intensivering van de samenwerking: "samen met Flynth kunnen we onze marktpositie op het gebied van bedrijfsontwikkeling en groei verder versterken."

Ronald Houtveen zegt over deze nieuwe ontwikkeling: "Er werd al nauw samengewerkt tussen de adviseurs van Flynth en Rombou. Zo zijn er de afgelopen jaren mooie projecten opgepakt en afgerond. Rombou is een waardevolle aanvulling gebleken op de dienstverlening van Flynth." Bas Hidding vult aan: "Daarbij zal naast de agrarische markt ook de MKB-markt verder ontgonnen worden."

Voor meer informatie:
www.ltonoord.nl
www.rombou.nl
www.flynth.nl
Publicatiedatum: