Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitnodiging open dag spruitkool 10 december

Graag nodigen wij u uit voor het bezoek aan ons demoveld spruitkool in Hazerswoude. Tijdens deze ochtend kunt u onze bestaande en nieuwe rassen komen bezichtigen, zoals Luminus, Cobelius, Martinus en Belindus.

Daarnaast staan op het demoveld een aantal nieuwe veel belovende rassen die dit jaar ook op beperkte schaal in beproeving staan.
Wederom zal de ochtend niet alleen gevuld zijn met een rassendemo. We leggen de nadruk dit jaar weer op spuittechniek. De spuitproef van vorig jaar hebben we herhaald en uitgebreid met andere objecten. Zo liggen er ook objecten met onder andere luchtondersteuning in. Daarnaast zal er een bewaarproef zichtbaar zijn, waarbij we het onderwerp bewaarbaarheid in het veld en in de kist zullen bespreken.

Let op nieuwe locatie!!
 Westzijdeweg 4 Hazerswoude op een perceel van André Noordhoek
 Wanneer: 10 december 2016
 Ontvangst: 9.30 uur
 Rondgang: 10.00 uur
 Presentatie: 11.00 uur
 Lunch: 12.00 uur

Het belooft een interessante ochtend te worden met een mix van informatie op gebied van spruitkoolrassen en spuittechniek. Graag vernemen wij per email of u wilt deelnemen aan de rondgang en tevens wilt blijven lunchen vóór a.s. dinsdag 8 december. Wilt u op hygiënische regenkleding willen letten. Bij voorbaat dank.


Voor meer informatie en aanmelden:

Michiel van Mol
T: +31657570352
michiel.van_mol@syngenta.com




Publicatiedatum: