Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse start-up levert Siciliaanse producten aan veganisten

Ruben Gambina en Vincenzo Celeste zijn de oprichters van SuperVega, een Siciliaanse start-up. De twee jongeren besloten samen dat ze de beste Siciliaanse groenten voor veganisten zouden gaan produceren.



De procedure om SuperVega producten te kopen is eenvoudig: klanten gaan naar de website en kiezen de producten uit die ze willen kopen. Deze worden thuis afgeleverd in een doos, die speciaal is ontworpen om de kwaliteit en versheid te behouden.



Waar komt het idee vandaan om veganistische producten rechtstreeks aan de consument te leveren?
Gambina en Celeste: "Wij kozen voor veganistisch omdat sommige vrienden voor deze lifestyle hebben gekozen. Uiteraard zijn onze producten voor iedereen beschikbaar. De veganistische trend groeit gestaag en wij besloten om deze groeiende markt in te stappen."

SuperVega richt zich op klanten die niet altijd de tijd hebben om op de traditionele manier te gaan winkelen, maar tegelijkertijd geen afstand willen doen van hun leefwijze: het eten van gezonde voeding van hoge kwaliteit.

Zijn innovatie en marktonderzoek jullie dagelijkse werkzaamheden?
"Vooral retailers in het noorden van het land leveren producten van deze kwaliteit tegen prijzen die vaak onbetaalbaar zijn. Wij helpen niet alleen de klanten, maar ook de producenten, omdat we de tussenhandel in de keten overslaan en ervoor zorgen dat de groenten in optimale conditie worden afgeleverd op de plaats van bestemming."

Wat zijn de vooruitzichten?
"We werken al 5 jaar in de tuinbouw. We dachten een gat in de markt te vullen. En we hadden gelijk! Tot op heden is de reactie zeer positief op zowel de producten als de bezorgservice. De prijs/kwaliteit verhouding wordt vooral in het noorden gewaardeerd, waar de prijzen aanzienlijk hoger liggen dan het landelijk gemiddelde.
En E-commerce is de toekomst."

Bekijk het video-interview van FreshPlaza:


Voor meer informatie:
Gambina R.S. & Celeste V. SNC

SUPERVEGA (Marchio registrato)
Indirizzo: Via U. Terracini 28
97019 Vittoria (RG)
Tel.1: +39 339 85 75 473
Tel.2: +39 329 104 4118
Email: info@supervega.it
Web: supervega.it

Auteur: Gaetano Piccione
Publicatiedatum: