Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AmeriCann profiteert van positieve cannabis verkiezingsuitslag

AmeriCann is een bedrijf dat van plan is om duurzaam en met de nieuwste technieken medische cannabis te telen. Het bedrijf wil in reactie op de recente verkiezingsuitslag de ontwikkeling van het Massachusetts Medical Cannabis Center en de plannen voor expansie naar nieuwe markten versnellen.


Landkaart met de staatsmarihuanawetten vanaf 9 nov. , 2016 – marihuanamajority.com

In Massachusetts gaven de kiezers hun goedkeuring aan het wetsvoorstel waardoor nu de eerste staat in het oosten van de VS het recreatief gebruik van marihuana legaliseert. Het Gemenebest heeft een medische marihuanaprogramma dat in 2012 werd goedgekeurd. Volgens experts uit de industrie kan de gezamenlijke markt voor zowel de medische sector als het programma voor jong volwassenen meer dan 1,7 miljard euro per jaar bedragen.

Tim Keogh, CEO van AmeriCann: "De legalisering van cannabis in Massachusetts vergroot de noodzaak voor een infrastructuur. AmeriCann heeft onlangs 21 ha in Massachusetts overgenomen van Boston Beer voor 4,2 miljoen euro. Het bedrijf is van plan er de Massachusetts Medical Cannabis Center (de "MMCC") te ontwikkelen, die naar verwachting één van de grootste en meest technologisch geavanceerde faciliteiten voor cannabisteelt in de natie zal worden.

MMCC heeft een goedkeuring voor bijna 9 ha. voor de teelt van medische cannabis en verwerking in Freetown. Het moderne, duurzame kasproject zal in meerdere fasen worden gerealiseerd voor huurders binnen de Massachusetts medicinale marihuana markt. AmeriCann's technisch team is bezig met het afronden van documenten voor de bouw. Het bedrijf verwacht in het eerste kwartaal van 2017 te beginnen met de ontginning en cannabis te telen in de herfst van 2017.

AmeriCann heeft onlangs 1,9 miljoen euro bijeengebracht door aandelenfinanciering dat deels wordt gebruikt voor de ontwikkeling van MMCC maar ook voor nieuwe opportuniteiten in Californië, Pennsylvania, Florida en andere staten.

Drie nationale enquêtes van dit jaar laten zien dat 60% of meer de legalisering van cannabis ondersteunen. Vele deskundigen geloven dat de publieke opinie een omslagpunt heeft bereikt. Dit geloof werd versterkt door de overweldigende kiezers ondersteuning voor legalisatie tijdens de verkiezingen van vorige week.

Massachusetts, Californië, Maine en Nevada stemden voor de legalisering van "recreatieve" marihuana, terwijl Arkansas en Noord-Dakota initiatieven voor medicinale cannabis goedkeurde. Kiezers in Florida keurden medische marihuana goed met 71% van de stemmen. Met deze verkiezingsuitslag is medische cannabis nu legaal in een groot deel van de V.S. 28 staten sanctioneren de productie en verkoop van cannabis.

De gerespecteerde Wall Street firma Cowen & Co heeft onlangs een onderzoeksrapport vrijgegeven waarin een spectaculaire groei van de gereguleerde cannabisindustrie verwacht wordt van het huidige 6,6 miljard naar meer dan 47 miljard euro in 10 jaar.

Voor meer informatie:
AmeriCann
3200 Brighton Blvd. Unit 114
Denver, CO 80216
(303) 862-9000
info@americann.co
www.americann.co
Publicatiedatum: