Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JamboFresh neemt verkoop en distributie Arava in Europa op zich

De marketingafdeling van de Israëlische exporteur Arava Export Growers gaat samenwerken met het Nederlandse bedrijf JamboFresh.

"Op de huidige markt zijn exporteurs dienstverleners, hoewel zij zich hier niet altijd van bewust zijn. De uitdaging is niet alleen het leveren van een kwaliteitsproduct maar ook om de beste dienstverlening te bieden," vertelt Arava directeur Gil Segev. "Goede marketingcompetenties zijn dan ook een vereiste en deze komen tot stand door hard werken en samenwerking."



JamboFresh werd in 2015 opgericht door Guido van Meggelen en Rik Thoen, die beiden al jaren ervaring hebben met Israëlische producten, bekend zijn met de internationale AGF-sector en nauwe banden hebben met handelaren in heel Europa.

"Dit type samenwerking is niet ongebruikelijk en beide bedrijven hebben een rotsvast vertrouwen in elkaar. We willen uiteindelijk de klant 24/7 kunnen bedienen met een backoffice in Israël en een front magazijn in Nederland."

Volgens Arava Export Growers zal JamboFresh diverse groenten- en fruitsoorten voor Arava gaan distribueren en vermarkten met uitzondering van biologische producten. Paprika's zullen de belangrijkste categorie zijn. "Onze paprika's staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Met de hulp van JamboFresh willen we meer consumenten kennis laten maken met onze productlijnen, en in het bijzonder onze paprika's," vertelt Segev.

"Na een aantal moeilijke seizoenen verwachten we dit jaar eindelijk weer een goede productie. Om niets aan het toeval over te laten bij het vermarkten van deze producten, moeten we ervoor zorgen dat klanten 100% dienstverlening krijgen," legt Rik van JamboFresh uit. 

Vanwege de noodzaak van dagelijks toezicht zijn kruiden en biologische AGF uitgesloten en worden deze nog steeds vanuit Israël vermarkt.


Voor meer informatie:
JamboFresh BV
Tel + 31 10 7660060
Guido van Meggelen Mobile + 31 83995884
Rik Thoen Mobile + 31 83992057
E mail: commerce@jambofresh.nl

Omer Kamp
Arava
Tel: +972 3 9728127
Email: omer@arv.co.il
www.arv.co.il 


 
Publicatiedatum: