Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop ondersteunt hygiëneprotocol voor bestrijding komkommerbontvirus

Proeftuin Ron Peters uit Klazienaveen heeft een speciaal hygiëneprotocol ontwikkeld voor het komkommerbontvirus. Doel van dit protocol is een schone start voor iedere nieuwe teelt om zo de kans op infectie gedurende de teelt te verkleinen. De resultaten met het protocol zijn goed. Tuinbouwtoeleverancier Horticoop gaat het hygiëneprotocol daarom actief ondersteunen met bijbehorende producten. Het brengt daarvoor ook een nieuw product op de markt: 'Hortiwash'.

De samenwerking tussen beide bedrijven houdt in dat Ron Peters zich bezig gaat houden met het vermarkten en het geven van voorlichting over dit hygiëneprotocol. Horticoop ondersteunt het protocol via het op maat leveren van bijbehorende biociden en reinigingsmiddelen, waaronder het nieuwe reinigingsproduct 'Hortiwash'. Deze middelen dragen bij dat het protocol gericht en succesvol kan worden uitgevoerd.

Het samenwerkingsverband met Ron Peters past in het streven van Horticoop om gezamenlijk met andere partijen in de sector als partners op te trekken om een goed en duurzaam rendement te realiseren. Dat gebeurt onder het motto 'Samen Groeien'.
Voor meer informatie over het protocol kunt u contact opnemen met Ron Peters, 06 - 25052941.


Voor meer informatie:
Horticoop
Klappolder 150 2665
LP Bleiswijk
www.horticoop.nl


Publicatiedatum: