Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 september, Proeftuin Zwaagdijk

30MHz geeft workshop precisielandbouw op Seed Meets Technology

30MHz organiseert op vrijdag 30 september een workshop over het benutten van draadloze sensortechnologie voor precisielandbouw tijdens Seed Meets Technology. De bijeenkomst is van 10.00 tot 11.00 uur en is gratis bij te wonen.
 


Effectievere agribusiness
Het in Amsterdam gevestigde bedrijf achter de 30MHz Sensor Toolkit demonstreert hoe agrarische bedrijven, waaronder Proeftuin Zwaagdijk, Syngenta, Kwekerij Moors, Jan de Wit & Zonen en Pop Vriend Seeds een combinatie van sensor hardware, veilige cloud en het multifunctionele dashboard hebben ingezet voor een efficiëntere, duurzamere en kosten effectievere agribusiness.



Uitwisseling van kennis en ervaring
"Sprekend tot de agrarische sector in heel Europa, inclusief onze eigen klantenkring, is het duidelijk dat weinig sectoren de gegevens over hun fysieke omgeving zo sterk als strategisch voordeel omarmen als de landbouwsector", merkt 30MHz Directeur Customer Affairs Cor-Jan Holwerda op. "Agrarische bedrijven blijven in de frontlinie van innovatie, en gebruiken constant nieuwe technologieën om hun doelen te bereiken. Ik kijk uit naar de uitwisseling van kennis en ervaringen tijdens deze editie van Seed Meets Technology."

Seed Meets Technology
Proeftuin Zwaagdijk organiseert voor het derde jaar op rij Seed Meets Technology. Het internationaal georiënteerde agrarisch evenement loopt van 27 tot en met 30 september en brengt toonaangevende zaadbedrijven en de nieuwste technologieën samen. Hieronder vallen het Internet of Things, aquaponics, robotica, zaadverwerkingssystemen en nog veel meer.
 
30MHz is te bezoeken op stand 13.

Voor meer informatie:
www.30MHz.com
Publicatiedatum: