Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Glastuinbouw Zeeuws-Vlaanderen genomineerd voor prijs

Glastuinbouw Zeeuws Vlaanderen is genomineerd voor de BO2 prijs in de categorie Industrie. Door het BO2 event (een Zeeuws event met 500+ gasten) is Glastuinbouw Zeeuws-Vlaanderen aangemerkt als organisatie die hart heeft voor de streek én dit uitdraagt met het duurzame Warmte en CO2 concept.



"Inzet van restwarmte en rest CO2 in Nederland is nog steeds zeldzaam. Met Glastuinbouw Zeeuws-Vlaanderen realiseren we de inzet al 6 jaar succesvol, dus niet alleen mooie plannen, maar ook echt operationeel", vertel Jenny Crone namens het genomineerde team. "Onze tuinders hebben samen 93 ha aan kassen staan, allemaal voorzien van duurzame restwarmte en rest CO2 afkomstig van Yara Sluiskil welke via WarmCO2 wordt geleverd. Zo dragen wij bij aan een beter milieu én meer werkgelegenheid in Zeeuws-Vlaanderen."

Glastuinbouw Zeeuws-Vlaanderen dingt nu mee voor de 1e plaats in de categorie 'Industrie". Die plaats kunnen ze verwerven door stemmen te verzamelen. "Met elke extra stem staan we nóg sterker in de zon en kunnen we ons duurzame tuinbouw concept in Terneuzen verder uitbouwen met meer hectares glas. Zo maken we het klimaat in Nederland weer een stukje beter", lobbyt Crone.

Stemmen op Glastuinbouw Zeeuws-Vlaanderen als hét industrieel project van het jaar kan via deze link.

Publicatiedatum: