Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Arie Barendregt: "Peperduur, maar je praat met de juiste mensen"

De Jong Verpakking standhouder op Amsterdam Produce Show

Tholen - De Jong Verpakking is al enkele jaren met een stand present op de London Produce Show in het Grosvenor House in het JW Mariott Hotel in hartje Londen. Nu de organisatie ook met een beurs start in Amsterdam was commercieel directeur Arie Barendregt er snel bij om zich als exposant te registreren. "Maar ik moet eerlijk zijn, dat het een sprong in het duister is. Het kan alle kanten op tussen top en flop."

"Het Grosvenor House in Londen is één van de weinige plaatsen ter wereld waar ze je 15 pond extra in rekening brengen voor een gekookt eitje. Het hele event valt in die categorie en deelname is peperduur voor de standruimte die je krijgt, maar het goede nieuws is dat je met de juiste mensen praat. De kwantiteit van de bezoekers maakt me niet zoveel uit, maar men weet de juiste mensen bij elkaar te verzamelen. Gezien onze groei in de Britse verpakkingssector vind ik dat wij daar moeten staan en ook voor de editie in Londen volgend jaar heb ik me al aangemeld."


Arie Barendregt

"Als grootste Nederlandse producent van golfkartonverpakkingen vind ik dat we ook in Amsterdam moeten staan en die geluiden krijg ik ook van onze verkopers. Of dit een goede keuze is geweest, zal achteraf blijken. Vanuit Nederlands oogpunt is de hele beurs in Londen misschien wat 'over de top', maar gezien het succes in Londen verwacht ik niet dat ze dit concept in Nederland zullen afschalen. Men positioneert zich nadrukkelijk als topcategorie in wat ze aanbieden en wie men bij elkaar brengt en ik verwacht dat men dit zoveel mogelijk à la Engeland zal kopiëren."

"Als locatie in Nederland zou het Westland in mijn ogen dé locatie zijn om onze 'fresh produce industry' te laten zien, maar ik kan ook geen luxe locatie bedenken, waar men een dergelijke beursvloer heeft. In die zin is het Grosvenor House echt uniek. Amsterdam is gezien de bereikbaarheid natuurlijk fijn en het is ook een nette verzorgde locatie. We gaan het afwachten!"

De Amsterdam Produce Show wordt gehouden van 2-4 november: www.amsterdamproduceshow.com

Voor meer informatie:
Arie Barendregt
De Jong Verpakking
T: +31 (0)186 - 573 990
a.barendregt@dejongverpakking.nl
www.dejongverpakking.nl