Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verken en benut de kansen in de Poolse tuinbouwsector

Handelsmissie en matchmaking Lubelskie regio, 21-25 november 2016

De Poolse tuinbouw ontwikkelt zich in rap tempo. Dit biedt kansen voor zowel Nederlandse toeleveranciers als producenten. Door de centrale ligging is produceren in Polen ook interessant vanwege exportmogelijkheden. Inmiddels is Polen uitgegroeid tot het vierde exportland voor Nederland met betrekking tot AGF (+27% in 2016 tot op heden). De welvaart in Polen ontwikkelt zich gestaag en daarmee ook de vraag naar hoogwaardige AGF. Op 22 en 23 november 2016 wordt in Lublin, de hoofdstad van de regio Lubelskie (een regio in Oost Polen - sterk gericht op tuinbouw), voor de tweede keer een internationale groente- en fruitbeurs georganiseerd:

Veg Fruit Expo
NovAgora organiseert, in samenwerking met Agro & Retail Desk, een handelsmissie inclusief een bezoek aan deze beurs, seminars over verschillende aspecten van het ondernemen in Polen en bedrijfsbezoeken in de regio. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om - voorafgaand aan de missie - een informatiebijeenkomst bij te wonen. Doel is niet alleen verkenning van de kansen, maar ook met name het maken van een match tussen de Nederlandse deelnemers en Poolse ondernemingen / potentiƫle businesspartners. Maatwerk staat centraal. Voor bedrijven die interesse hebben om te exposeren op de VEGE FRUIT EXPO kan tevens bemiddeld worden
met de Poolse beursorganisatie.


Reisschema
Heen: maandag 21 november vanaf Eindhoven Airport om 15:40 uur
Rechtstreekse vlucht (ca. 2 uur) op Lublin Airport
Terug: vrijdag 25 november vanaf Lublin Airport.
Verwachte aankomsttijd Eindhoven Airport: 15:10 uur
Wij nodigen u uit uw interesse z.s.m. (uiterlijk 30 september a.s.) aan ons kenbaar te maken. Op basis daarvan ontvangt u meer gedetailleerde informatie naast een uitnodiging voor deelname aan nog te plannen regionale informatiebijeenkomsten. Wij ontvangen ook graag z.s.m. uw specifieke wensen, zodat wij tezamen met onze Poolse relaties voor u een programma "op maat" kunnen gaan voorbereiden.

Organisatie
NovAgora
Herman Geerts 06 - 434 35 592
Wils Kloos 06 - 533 16 693
Kevin Smits 06 - 42117214
office@novagora.nl
www.novagora.nl

Samenwerkingspartner
Agro & Retail Desk
Huub Welles 06 - 838 10 281
Lilian Litjens 06 - 345 63 930
www.agroretaildesk.nl
huub@agroretaildesk.nl

Publicatiedatum: