Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Extra volumes worden gerealiseerd in kant- en klaar"

Lizzy's Nieuwe Oogst speelt in op zomerse september

Tholen - Het is nog lekker aan het nazomeren en dat merken zowel groothandelaren als kleinhandelaren erg goed. "In de verkoop is het zeker geen 'gewone' septembermaand", vertelt Annemie van Eepoel van Lizzy's Nieuwe Oogst. "Producten die normaal in juni en juli naar buiten vliegen - en toen bleven staan - lopen nu als een trein."



Yoghurt-tap
Ze vervolgt: "Salade bowls en rauwkost zijn de toppers momenteel." Annemie verkoopt ook veel andere producten naast het 'gewone' AGF-assortiment. "Sinds kort zijn we opgestart met een yoghurt-tap in onze winkel. Klanten kunnen kiezen tussen extra romige 'hangop' of 'Griekse yoghurt' en maken dan een selectie uit een topping waaronder gesneden vers fruit, rode bosvruchten, aardbeien met chocolade, versgebakken granola, ontbijtgranen. Het fruit is natuurlijk topvers en er wordt enthousiast op het concept gereageerd. Ook met het warme weer van de laatste dagen zien we in dit product een stijgende verkoop."



Kant- en klaar
De verkoop van groenten en fruit loopt ook wel. "Watermeloenen vliegen nu bijvoorbeeld de deur uit, maar de extra volumes worden toch vooral gerealiseerd in het kant- en klare. Koude pastasalades, carpaccio van gekleurde tomaten met mozzarella en rijkelijk gevulde tomaten worden aan de lopende band bijgemaakt. Eén nadeel is er wel, maar dat nemen we er graag bij, de uitstalling van delicatessen voor het najaar (chocolade en fijne koekjes) moet nu even wachten. Als we dit zouden presenteren zou alles smelten in de winkel", besluit ze lachend. 



Voor meer informatie:
Annemie Van Eepoel
Lizzy's Nieuwe Oogst BVBA
De Merodedreef 151-153
2260 Westerlo - België
Tel 014/54 53 44
Fax 014/54 24 45
info@lizzysnieuweoogst.be
www.lizzysnieuweoogst.be
Klik hier voor Lizzy's Nieuwe Oogst op Facebook