Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 september, Oudkarspel

‘Coolwrap’ in de spotlights tijdens KOStelijk Kool

Op zaterdag 3 september organiseert Bejo in samenwerking met de Firma Kos 'KOStelijk kool'. Een evenement dat het groentegewas kool en met name 'Coolwrap' in het zonnetje zet. Van 10:00 uur tot 16:00 uur staan de deuren op het bedrijventerrein van de Firma Kos open om haar bezoekers mee te nemen in de beleving en de gezondheid van kool.



Programma KOStelijk Kool
Voedingscoach, presentatrice en actrice Vivian Reijs opent het evenement met een presentatie over gezonde voeding. De hele dag worden er rondleidingen door het bedrijf verzorgd. Tijdens de rondleiding informeert de teler de bezoeker wat er allemaal komt kijken bij de teelt en verwerking van diverse koolsoorten, zoals Coolwrap, witte- en rode kool, spitskool en boerenkool.



Ook zijn er verschillende ondernemingen aanwezig die zorgen voor een extra beleving tijdens het evenement, waaronder Imbuko (Zuid-Afrikaanse wijnen), Sunconnect (zonnepanelen), Klaver Kaas, Troepkoek (Eigenwijze en vernieuwende smaken in het koek- snoep – en broodbelegschap) en A2 milk company. Daarnaast is er een kok die heerlijke hapjes bereidt.

Het evenement vindt plaats op 3 september aan de Kerkmeerweg 12 in Oudkarspel.

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen

Postbus 50
1749 ZH Warmenhuizen

T 0226 - 39 61 62
F 0226 - 39 35 04
www.bejo.nl
Publicatiedatum: