Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese producent van medische cannabis breidt uit

Aphria, een Canadese producent van medische cannabis, is in onderhandeling over de aankoop en de verkoopovereenkomst met DiNiro Farms om 4,5 hectare aangrenzende grond aan te schaffen voor 1,9 miljoen euro. Het aangrenzende perceel is inclusief 3 hectare aan bestaande kassen. Tegelijkertijd met deze overdracht zal het aangrenzende perceel worden toegevoegd aan Aphria's bestaande gemeentelijke adres om te voorkomen dat ze een nieuwe vergunning moeten aanvragen.

Als voorwaarde voor de verkoop is DiNiro gerechtigd om de teelt in de kas voort te zetten tot 31 december 2017. Terwijl de bedrijfsactiviteiten worden voortgezet, is DiNiro verantwoordelijk voor de algemene kosten van de panden maar betrekt ze zonder huur te hoeven betalen.

Samen met de eerder aangekondigde eigendomsverwerving van CF Greenhouse van 14,5 hectare, zal deze extra 4,5 hectare acres in onze hoofdsite worden opgenomen. Hiermee is Aphria in staat om strategisch te profiteren van de verwachte vraag die mogelijk gecreƫerd wordt door de wetgeving voor de legalisering van recreatief gebruik van cannabis, die naar verwachting wordt ingediend in het voorjaar van 2017, " aldus directievoorzitter Vic Neufeld.

Voor meer informatie:
Aphria Inc.
Vic Neufeld
President & CEO
1-844-427-4742
aphria.com
Publicatiedatum: