Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouwupdate: giga-logo Beekenkamp geplaatst

We berichten gisteren reeds over de nieuwbouw bij Beekenkamp, maar er is nog een kleine update te geven. Sinds gisteren siert namelijk het logo van Beekenkamp de gevel.



De bouw loopt nog altijd goed op schema, laat het bedrijf voorts weten. Afgelopen vrijdag is er begonnen met het storten van de eb- en vloed vloeren in de kas. Wekelijks wordt 1 hectare vloer gestort waarna begonnen kan worden met de montage van insectengaas en afwerking van diverse installaties.



In de watertechnische ruimte wordt druk gegraven voor de aanleg van diverse leidingen. Hierna zal de montage van watersilo's, watergeefunits en UV ontsmetters plaatsvinden. In het ketelhuis begint inmiddels de opbouw van de verdeelstukken. De warmteopslagtank verrijst ring voor ring en in de kas vordert het lassen van de verwarmingsbuizen ook al aardig. Verder is het dak van de hal nu dicht, zit het insectengaas al in de luchting gemonteerd en kan er begonnen worden met de plaatsing van de wanden. Eind volgende week wordt de betonvloer van het kantoor gestort.



Voor meer informatie:
Beekenkamp Breeding
Korte Kruisweg 163
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
ornamentals.beekenkamp.nl
Publicatiedatum: